Voorwaarden

tsjechie-bannerreserveren

Voorwaarden

Algemene voorwaarden Jizera cottage

Jizera Cottage
Dolni Rokytnice 56
512 44 Rokytnice nad Jizerou
Tsjechie

Verhuurperiode

Verhuurperiode
Wij verhuren het huis van zaterdag tot zaterdag. Vanaf 15:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur kunt u kort voor aankomst een sms sturen naar onze huismeester met de verwachte aankomsttijd. Hij zal dan op locatie aanwezig zijn. Op de vertrekdag dient u de woning weer te verlaten voor 10:00 uur ’s morgens, dit in verband met de eindschoonmaak en met de komst van de volgende gasten. Onze huismeester komt rond deze tijd de eindmeterstand opnemen en de sleutel in ontvangst nemen. Wilt u eerder vertrekken over leg dit dan met de huismeester. Tijdens uw verblijf bent u als huurder aansprakelijk voor de accommodatie.

Reserveringsprocedure
Via ons boekingsformulier op de website bereikt ons uw reserveringsverzoek. Wij beoordelen of de periode van aanvraag nog vrij is en wij sturen u per e-mail een bevestiging van uw reservering. Vanaf het moment van het versturen van onze bevestiging gaat een optie in van twee weken. Zonder tegenbericht gaat deze optie automatisch over in een reservering.

Tarieven
• De tarieven die vermeld staan op de website zijn basisprijzen,
• De borg bedraagt € 100,-. Deze maakt u met het huurbedrag over. Terugbetalen van de borg zal plaatsvinden nadat wij bericht hebben gehad van de beheerster dat alles in goede staat is achtergelaten.
• De tarieven zijn exclusief de kosten voor elektra. Gemiddeld schatten wij het weekverbruik op €70 ,- . Dit bedrag dient u vooraf te betalen. Indien het werkelijke bedrag lager uitvalt, krijgt u het verschil terug. Indien er meer dan € 70,- wordt verbruikt, zullen wij dit verrekenen met de borg van € 100,-. De meterstand wordt voor aankomst en op de dag van vertrek opgenomen.
• De eindschoonmaak bedraagt € 65,- (is verplicht).
• Toeristenbelasting bedraagt € 1,- per persoon per dag.
• Bedlinnen is bij de prijs inbegrepen.

Betaling en annulering
• Binnen 3 weken nadat de bevestiging bij u binnen is gekomen dient 10% van de totale huurprijs aanbetaald te worden, anders vervalt de reservering.
• Het resterende bedrag moet uiterlijk 6 weken voor de eerste dag van de huur op onze rekening staan.
• NB. Contante betaling vooraf is uiteraard ook mogelijk. Hierover dient u eerst even contact met ons op te nemen.
Indien u na de reservering alsnog afziet van de huur, dan betaalt u:
• bij annulering tot 8 weken voor de eerste huurdag: 10%
• bij annulering tot 4 weken voor de eerste huurdag: 50%
• bij annulering tot 2 weken voor de eerste huurdag: 75%
• bij annulering tot 1 week voor de eerste huurdag: 100%
• Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten!

Sleutel
De sleutel wordt op locatie overgedragen door onze huismeester. U krijgt van ons een voucher per email toegestuurd. Deze dient u uit te printen en aan de huismeester te overhandigen. Op de vertrekdag dient u de sleutel te overhandigen aan de huismeester.

Wat is er in het huis aanwezig?
In het huis is alles aanwezig dat noodzakelijk is voor het functioneren van een normale huishouding: bestek, combimagnetron, keramische kookplaat, koelkast, stofzuiger, koffiezetapparaat, waterkoker, etc. In de woonkamer is een tv met satelliet ontvangst. Ook staan er in de badkamer op de begane grond een wasmachine en een droger. De slaapkamers zijn alle voorzien van dekbedden, kussens en linnengoed. Tevens is er een campingbedje.

Zelf mee te nemen
Badhanddoeken
Keukenhanddoeken
Theedoeken
De door uzelf benodigde levensmiddelen.
Lucifers en aanmaakblokjes

Energie en water
De huismeester heeft een sleutel om de elektra te activeren. Zonder deze sleutel is er geen verwarming en warm water mogelijk. Hij zal de elektra activeren op de dag van aankomst. Let op: de wasmachine en de droger mogen niet tegelijkertijd draaien. De kosten voor energieverbruik zijn hoger dan in Nederland. Wees dus bewust met het verbruik van verwarming, warm water en verlichting! Brandhout voor de open haard is gratis. De houtvoorraad uit de houtopslag is te gebruiken zolang de voorraad strekt.

Huis goed achterlaten
Wij verwachten van u dat u het huis netjes behandelt en opgeruimd en veegschoon achterlaat.
• De keuken en koelkast schoon achterlaten.
• De koelkast incl. vriesvak leeghalen en op stand 1 zetten.
• De vaatwasser leegmaken voor vertrek.
• De pedaalemmers legen.
• Het koffiezetapparaat legen.
• De asladen van de potkachel en spekkachel legen.
• Het beddengoed afhalen (matrasbeschermer laten zitten).
• De radiatoren op vorststand (*) zetten.

Huisdieren
Huisdieren zijn in overleg en tegen een vergoeding toegestaan.

Roken
Het is niet toegestaan om in het huis te roken!

Parkeren
Direct bij het huis (naast de weg) en aan de overkant is plek voor drie tot vier auto's. dit is geen privéterrein er kunnen dus ook auto’s van niet gasten Jizeracottage staan.

Milieubewust
Jizera cottage staat midden in een beschermd natuurgebied. Om deze prachtige natuur mooi te houden, stellen we het zeer op prijs als u tijdens uw verblijf hier rekening mee houdt. Zo behoort het afval te worden gescheiden. Bij aankomst ligt er 1 wit/blauwe afvalzak klaar. Deze afvalzak voor restafval dient u op zaterdag voor aan de weg te zetten. Gescheiden afval zoals papier, glas, plastic en karton kunnen afgevoerd bij het tankstation op de kruising naar Rokytnice nad Jizerou.

Infrastructuur
In Tsjechië is de infrastructuur nog niet vergelijkbaar met Nederland. Zo kan het voorkomen dat bijvoorbeeld de toevoer van elektriciteit enige tijd te wensen overlaat. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Problemen
Bij problemen die met betrekking tot het huis hebben kunt u contact opnemen met de huismeester (Engelssprekend). Bij andere dringende urgente zaken kunt u contact opnemen met Petra Hoek. Zij spreekt Nederlands. Als ze beiden niet bereikbaar zijn, kunt u contact opnemen met ons.

Gegevens huismeester:
Richard Brasi
Adres: Jablonec nad Jizerou 248,PSC 51243
Mobiele nummer: 00420 – 604949466


Gegevens Nederlands sprekend tussenpersoon
Petra Hoek: 00420- 725124960

Telefoonnummers van ons:
Fam. G.J. van de Wal: 0031 - 23 5583097 / 0031 - 6 30003956 / 0031-653720204
Telefoonnummers zijn ook in het huis aanwezig.


Klachten
Deze dienen zoveel mogelijk ter plaatse te worden verholpen door de huismeester. Als verhuurders zijn wij niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en eventuele schade aan eigendommen van de huurder. Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten!

Reisbescheiden
Gedurende de reis moet de reiziger in het bezit zijn van de benodigde reisdocumenten, rijbewijs en groene kaart. De voucher die u van ons ontvangt dient u voor vertrek te controleren. Heeft u vragen hierover, dan kunt u ons mailen of bellen.
Jizera cottage is niet aansprakelijk voor schade en/of kosten die het gevolg zijn van het ontbreken van (geldige) documenten.

 


© 2017 Jizera cottage. Alle rechten voorbehouden.

 

 

 

Contactgegevens:

Gerben Jan en Mireille van de Wal
Telefoon: 06 30003956
E-mail: contact@jizeracottage.com

Adresgegevens cottage:
Dolni Rokytnice 56
512 44 Rokytnice nad Jizerou
Tsjechië

Bankgegevens:
ABN-AMRO:
NL 56 ABNA 0432899979
UniCredit:
2112481856

                                                                                                             logoJizeracottage

 

 
 
Website powered by Fuzz Dogs
© Copyright 2019 Jizera Cottage - Disclaimer - Sitemap